Beste leden van TAN afd. Rotterdam,

Hierbij ontvangen jullie een update van de activiteiten die het afdelingsbestuur voor September en Oktober hebben gepland.

1. Woensdagavond 22 September is er een technische avond met als onderwerp “afstellen van de ontsteking”. We zijn vanaf 19:30 welkom bij de ouders van onze webmaster Wouter van Turenhout aan de Rijkstraatweg 283 in Ridderkerk.

2. Zaterdag 9 Oktober bestaat de mogelijkheid om de Traction technisch te laten nalopen door Han van Rijen en Ad Besems bij garage Citrouw aan de Marconiweg 14 in Dordrecht. Hiervoor graag aanmelden bij Han van Rijen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of Piet Kok (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Het doorgaan van de keuring is wel afhankelijk van het aantal aanmeldingen.

3. Zondag 17 Oktober staat er een afdelingsrit op de agenda. Nader gegevens volgen nog maar je kunt je al aanmelden bij Ad Besems (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Met vriendelijke groet, mede namens Piet Kok, Koos van Turenhout, Han van Rijen, Ad Besems en Wouter van Turenhout,

TAN afd. Rotterdam

Henk Kolstein