Beste leden Afdeling Tan Rotterdam,

Hierbij nodigen wij u van harte uit mee te doen aan de Afdelingsrit op zaterdag 15 juni 2019. Op zaterdag, om het vaderdagbezoek op zondag niet in de wielen te rijden, hoewel pa e.a. met kroost meenemen zeker een optie is.

Fred en Koos hebben een leuke route uitgezet genaamd "De dijk- en landschapsroute."

 

Het Startpunt is Boerderij/schenkerij Buytenhof,Rijsdijk 983161 EW Rhoon,www http://www.debuytenhof.nl/. Klik of tik om de koppeling te volgen." style="-webkit-font-smoothing: antialiased; margin: 0px; padding: 0px; border: 0px; font: inherit; vertical-align: baseline;">.debuytenhof.nl met koffie en gebak.

U wordt daar tussen 10.00 en 11.00 uur verwacht.

 

De route van Fred gaat via polderwegen naar Dordrecht via de Kiltunnel (tol 2 euro zelf betalen) de Hoeksche Waard, Brabant in naar Fort Sabina waar Koos het overneemt om gewelven te bekijken. De lunch zelf verzorgen, eigen boterhammen uit het vuistje of op de stopplaats, de theeschenkerij in het Fort Sabina zelf kopen. 

De rit gaat verder via het donkere zuiden naar de parel van Brabant n.l. Oudenbosch voor de barbeque bij Koos en Mientje, Moerdijksestraat 1 , 4731 TH Oudenbosch.

De eigen bijdrage voor de leden is alleen voor de bbq n.l. 10 euro pp, kleintjes minder, af te rekenen bij Koos.

Uw opgave deelname voor de rit uiterlijk 10 juni bij Koos (Buytenhof wil graag vroeg weten hoeveel gebak er moet zijn zo werkt dat daar).

U  kunt dan gelijk de opgave deelname bbq doen. Als u e.v.t. later besluit de bbq ook te doen dan t/m donderdag 13 juni bericht aan Koos,  dit i.v.m. de boodschappen. Ook byz..heden zoals vega etc. ook aangeven.

Zet u het in de agenda ?


Koos  en Mientje   tel. 0165 31.44.42   email   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

telnr .mobiel: Fred - 06 -44538924

                      Koos - 06-51310727

Tot ziens op zaterdag 15 juni a.s. !

met vriendelijke groet

Secretaris Afdeling Tan Rotterdam

Ron Fidder