Beste leden Afdeling Tanrdam en Den Haag.

Jaa ! Het is weer tijd voor de openingsrit van het seizoen. 

Hierbij nodigen wij u uit om deel te nemen aan de openingsrit Tanrdam op zaterdag 21 maart 2020.

Van 10.30 uur tot 11.30 uur is verzamelen geblazen voor koffie/thee met wat lekkers bij de loods/kantoor van de ritmeester dhr J.H. Neet op het adres Zijdepark 9 N , 2935LB Ouderkerk aan den IJssel. Dit adres is op het bedrijventerrein. De koffie/thee met wat lekkers wordt u aangeboden door de Afdeling Tan Rotterdam.

Vanaf 11.30 uur gaan we een mooie touristische route rijden door de Krimpenerwaard waar we rond lunchtijd zeg maar 13.00 uur een stop maken bij Kaasboerderij Hoogerwaard zie de website https://www.hoogerwaard.info/. Klik of tik om de koppeling te volgen.">https://www.hoogerwaard.info/ . Alle deelnemers kunnen mee naar binnen in de kaasboerderij. 

N.B. De Kaasboerderij is geen restaurant waar u vrije keuze hebt of iets anders om te bestellen. U kunt in de Kaasboerderij alleen deelnemen aan een vooraf bestelde (uiterlijk 17 maart)en goed verzorgde lunch met soep, broodje kroket, broodjes kaas/vleeswaar incl. koffie/thee/melk voor 11.00 euro per persoon. Voor aanmelden zie verderop in de tekst.  Dhr Neet rekent de lunch met u af voor vertrek bij de Kaasboerderij. Gelieve gepast te betalen. 

Zoals gesteld koffie en iets lekkers bij het vertrekpunt en daarnaast koffie/thee bij de onderdelenmarkt is gratis. Huisdieren zijn bij de kaasboerderij niet toegestaan.

Als de buikjes rond zijn vertrekken we rond 14.00 uur naar de Onderdelenmarkt van de Afdeling Den Haag te Zevenhuizen, Knibbelweg 34 2761JE Zevenhuizen ZH in de loods van Chris Klein om daar om 14.30 uur te arriveren. Zoals gebruikelijk is de rit van begin tot eind op eigen risico.

Daar zijn tafels waar u desgewenst uw onderdelen die u wilt verkopen gratis kunt uitstallen. Om een tafel te reserveren dient u daarvoor een week tevoor een email te sturen naar (klik op de volgende link) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met uw naam, lidnr en telefoonnummer en geef daarbij aan of u een tafel wenst (of deel van een tafel) en of u eventueel zelf een tafel kunt meebrengen.

Koffie en thee bij de onderdelenmarkt wordt aangeboden door de Afdeling Den Haag. Voor drankjes staat er een busje waar u per drankje 1 euro dient te deponeren. De onderdelenmarkt is van 13.00 uur tot 17.00 uur. U kunt op eigen gelegenheid van de markt vertrekken.

De Afdeling Midden rijdt ook een rit vanuit hun regio naar de Onderdelenmarkt.

I.v.m. het organiseren verzoeken wij u (ook leden afd. Den Haag) om vóór 18 maart 2020  opgave te doen van deelname aan deze rit, dus naam, lidnr,aantal personen met opgave deelname aantal personen georganiseerde lunch (voor eigen rekening). We inventariseren het aantal liefhebbers en dhr Neet geeft dit vooraf door aan de Kaasboerderij zodat de lunch gereed staat bij aankomst.

Inschrijven voor de rit en lunch kan tot en met 18 maart via emailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dan wel tel. opgave 06 22332228  

Inschrijven voor de onderdelenmarkt bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . 

Saluut en tot de 21e maart !

Secr.Afd. Tanrdam     Ron Fidder