Afdelingsnieuws Tan Rotterdam voor exemplaar Traxion december 2019.

Afdelings- en praatavond vrijdag 18 oktober 2019 bij Carel de Knegt te Wijngaarden.

Speciaal op de vrijdagavond een afdelingsavond om de leden die niet op de woensdagavond kunnen een kans te geven.

Een mooie groep Tractionisten had ondanks de files op alle wegen het dorp Wijngaarden weten te vinden. Bij Carel in Wijngaarden is het goed toeven.

Carel, ook lid van Keep Them Rolling en andere autoclubs, was zo bereidwillig de leden Afdeling Rotterdam te ontvangen voor een praatavond en rondleiding bij zijn diverse oldtimers, waaronder vanzelfsprekend een Traction Avant uit 1950, en oldtimer motoren.

Na de koffie liet Carel zijn diverse oldtimers zien. Met  bewondering hebben we o.a gekeken naar Volkswagens,  Mercedessen en militaire voertuigen waaronder  een Volkswagen type 166 Schimmwagen en een Dodge WC6, commandcar radiowagen uit 1941, die beide een paar maanden geleden de 6de juni hebben gevierd in Normandië. Waarbij de Dodge zelfs op eigen kracht heen en terug is gereden

Ook motorfietsen ontbraken niet waaronder BMW’s en EMW’s en Harley’s uit de Tweede Wereldoorlog.

 De Schwimmwagen had droge voeten maar daarna hielden we het niet droog meer want Carel liet zijn zelfgebrouwen bier proeven. Daar zat een smaakje aan oftewel dat smaakte naar meer!

Een rit met de Afd. Tan Rdam en Keep Them Rolling is onderwerp van afstemming, alhoewel dat nog wel even op zich zal laten wachten nu voor Keep Them Rolling drukke tijden aanbreken vanwege de viering van 75 jaar bevrijding volgend jaar.

Er werd nog lang nagepraat.  

Carel en echtgenote Brigitte nog hartelijk dank voor de interessante en prima verzorgde avond.

Zondag 10 november is de Afdelingsrit naar Schouwen-Duiveland vanuit Stellendam met uitnodiging leden Afd. Zuid in de regio R’dam en in het Zeeuwse. Woensdag 27 november Afdelingsavond te Zwijndrecht

Saluut Ron Fidder