Nieuwjaarsbijeenkomst TAN gaat niet door

Velen van u zullen de corona-persconferentie gisteravond gevolgd hebben. Het zal u dan ook niet verbazen dat het Dagelijks Bestuur van TAN besloten heeft om de nieuwjaarsbijeenkomst, die gepland stond op zondag 9 januari, te laten vervallen. Jammer, maar het is niet anders.

Een bijeenkomst als deze, waarbij velen elkaar sinds tijden weer kunnen ontmoeten en bijpraten is niet te combineren met de regels die de rijksoverheid stelt, zoals de voorwaarde dat alle deelnemers een vaste plaats moeten hebben. Daarbij komt nog - wanneer we van vaste plaatsen zouden uitgaan - er bij een opkomst van zo’n 100 personen de besproken zaal veel en veel te klein zal zijn.

Het Dagelijks Bestuur TAN wil met deze email alle leden van afdelingsbesturen en commissies een gelukkig nieuwjaar wensen en danken voor hun inzet het afgelopen jaar. Laten we -in het verlengde van het motto van onze nieuwe regering – vooruitkijken naar de toekomst. We gaan er gezamenlijk een mooi jaar van maken voor onze prachtige vereniging. De cijfers ‘22 hebben immers een magische betekenis gekregen voor al onze leden..?

Het Dagelijks Bestuur van TAN

Marc Vos

Paul Officier

Herman Koekkoek

Rob Jansen