Zoals een ieder vast wel begrepen heeft zijn er voorlopig geen Afdelingsactiviteiten.

Alle Afd. en Tan Hb activiteiten b.v. ledenraad etc. zijn opgeschort tot opheffing coronamaatregelen weer mogelijkheden daartoe bieden.

Andere Afdelingen hebben voor 2021 geplande ritten in april -net als het HB de Hemelvaartrit- laten vervallen.

Maandag 9 december j.l. zijn we als bestuur op gepaste afstand bij elkaar gekomen om de situatie te bespreken.

In het kort het resultaat uit deze vergadering: de nieuwjaarsreceptie 2021 vervalt, de ALV van de Afdeling wordt gehouden zodra daar een mogelijkheid toe is. Gebruikelijke onderwerpen zoals bestuurssamenstelling, jaarplan en kascommissie komen dan aan de orde.  Als eerste activiteit in de Afdeling -indien de maatregelen dat toestaan - wordt gedacht aan b.v. de TTC. Dat is zodanig te regelen dat geen groepsvorming ontstaat.

Leden die t.z.t. afdelingsactiviteiten willen uitvoeren / willen meehelpen worden verzocht dit aan ons door te geven. !!!  

Verder een dringend verzoek aan u om kopy aan te leveren voor het Afdelingsnieuws in de Traxion. Als gevolg van het al lange tijd ontbreken van afdelingsactiviteiten is er geen kopy meer. De afgelopen maanden heb ik gebruik gemaakt van diverse info. Ook die bron is uitgeput. Heeft u een leuk verhaal, belevenis, andere soortgelijke info, liefst met foto dan zie ik dat graag z.s.m. tegemoet. “Mijn eerste Traction”of een byzondere rit of “”Weet je nog touwtjes aan de ruitenwissers”. Zonder kopy is ons Afdelingsnieuws een lege plek in de Traxion.  De 1e week van januari moet de kopy aangeleverd worden voor het Traxionexemplaar van februari 2021 etc etc. Bij voorbaat vriendelijk dank voor uw medewerking. 

Als bestuur wensen wij u met uw dierbaren prettige feestdagen en gelukkig nieuwjaar !.

Secr. Afd. Tan Rotterdam

Ron Fidder