Zwijndrecht , 15 juli 2021

Beste leden van de TAN afd. Rotterdam,

Op onze oproep voor een nieuwe secretaris( na het vertrek van Ron Fidder), hebben we nog geen reacties mogen ontvangen. Deze vacature staat dus nog steeds open en het zou mooi zijn als die op korte termijn kan worden ingevuld.

Wel is het ons gelukt om voor algemene zaken een nieuw bestuurslid aan te werven: namelijk Henk Kolstein.

Henk is al jarenlang lid van onze vereniging en in het verleden ook al een keer afdelingsvoorziiter geweest. Henk woont in Spijkenisse en is in het beziet van een 11B met koffer.

Mocht één van de leden bezwaar hebben dat Henk deel gaat uitmaken van het afdelingsbestuur, wil je dat dan aan mij persoonlijk doorgeven: email ; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of tel.:0646 095 998 . Dan kan ik dat met de rest van de bestuursleden communiceren.

Indien er binnen 14 dagen geen bezwaren zijn ingediend, gaan we ervan uit dat iedereen akkoord is dat Henk deel gaat uitmaken van het bestuur .

Het is niet gelukt om een rit te organiseren in juli.

Wel willen we jullie uitnodigen voor een afdelingsrit op zondag 22 augustus a.s.

Zodra er meer bekend is, zullen we de info rondsturen. Maar zet hem alvast in de agenda.

12 september ALV bij Van der Valk in Ridderkerk

Woensdagavond 22 september technische avond over de werking van de ontsteking en waar je allemaal op moet letten voor een goede werking, plus een cursus hoe stel ik de ontsteking af

Aanvang 19.30 uur; locatie Ohmstraat 40 te Zwijndrecht

Iedereen een goede gezondheid toegewenst en gauw tot ziens

TAN afd. Rotterdam

Piet Kok