Beste Afdelingsleden,    Alle hens aan dek (all hands on deck). !!!
In de agenda en bijlagen voor de Ledenraad voor 21.2  kwam via voorzitter Piet vandaag heet van de naald het Programma TAN 2018 openbaar.
Volgens de inhoud van dat Programma staat op jaarlijks schema verdeeld over de Afdelingen onze Afdeling Rotterdam genoteerd voor de stand TAN op de Citromobile 5 en 6 mei a.s. Het betreft dus een activiteit voor de totale vereniging TAN. 
Dat betekent:het bedenken van een inrichting van de stand op het thema "Citroen geeft je de vrijheid", het verzamelen van spullen en inrichten van de stand (vermoedelijk) donderdag 3  / vrijdag 4 mei,; het bemensen van de stand 5 en 6 mei alsmede het afbreken en opruimen op 7 mei.
De spankracht en inzet van het bestuur inclusief aanmelders voor een activiteit op de nieuwjaarsreceptie is al aardig op de proef gesteld met het (ten bate van de afdelingsleden) invullen en uitvoering geven aan het Programma Afdeling Tanrdam 2018. Het zal u niet verbazen dat de capaciteit van het Afdelingsbestuur ook zijn beperkingen heeft. Uw afdelingsbestuur vindt het nog steeds leuk om te doen en is enthousiast. 
We doen het graag voor en met mekaar nietwaar ? Het zal toch niet zo zijn dat Rotterdam "waar het altijd gebeurt" 
de opdracht terug moet geven ? 
We doen nu een beroep op de overige Afdelingsleden om samen met het bestuur invulling te geven aan bovenstaande met de vraag: "wat kunt u voor de Afdeling en TAN betekenen voor Citromobile ???
Gevraagd wordt :
a:  verzamelen van zaken voor het inrichten van de stand medio april a.s. 
b:  medewerking bij het opbouwen van de stand op vermoedelijk donderdag en
     vrijdag;
c:  bemensen van de stand TAN , u of samen met uw partner een dagdeel TAN
     presenteren aan het publiek op zaterdag en zondag (praatje maken folders
     uitdelen, Traction animeren etc)  De dames in polkarok of mantelpakje jaren 50 ?
d:  helpen bij het afbreken van de stand en afvoeren materiaal.
e:  ideeen voor inrichting stand aan de hand van het thema zijn welkom. 
Wil de Afdeling Rotterdam dus TAN zich goed presenteren daar dan is uw inzet en medewerking een vereiste, ook voor de binding en saamhorigheid. 
Het bestuur zoekt niet naar eer en prestatie voor zichzelf maar een goede presentatie van La Traction aan het publiek zodat de interesse voor die (ook uw ) automobiel en TAN groter wordt. 
We staan open voor uw enthousiaste reacties en berichten: 
Graag komende week 18 t/m 25 februari uw reactie naar:
de secretaris
Ron Fidder    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.     06-22332228