Technische avond 24 januari 2018.

Vooraf aan de techniek kwam de afschaffing magazijnbon ter sprake. Dat leverde genoeg stof op tot discussie waarbij de meningen over tafel vlogen.

Onder de slogan “meer pret met vet”  demonstreerde  Han van Rijen zijn Theorie onderhoudsbeurt deel  1 met doorsmeerschema’s en contactpunten van de 11 en 15 six  tevens verwijzing naar het benodigde gereedschap.  De leden kregen een pakket  formulieren als naslagwerk om de werkzaamheden zelf uit te voeren.  Onder dankzegging aan de organisator Piet voor de accommodatie en verzorging en Han voor de presentatie vertrokken de 12 geinteresseerden om thuis de vetspuit ter hand te nemen.

Deze Technische avond en de geplande instructieavonden  op 14 februari en 14 maart leiden naar een Technische Controle op zaterdag 14 april bij garage Citrouw te Dordrecht.  Bij voldoende belangstelling (meer dan 5) is er ook een Fehac-taxateur  aanwezig voor taxatie.  In verband met mogelijke wijzigingen van het onderwerp en plaats technische avond 14 februari of 14 maart volgt u de informatie in de uitnodiging in uw email.

 P1240014 bewerkt

Beste leden Afdeling Tan Rotterdam.
 
Gisteravond was het weer gezellig en leerzaam op de Technische Avond in het kantoor van Piet Kok. 
 
Naast Han's instructie over doorsmeren etc kwam ook het onderwerp benzine voor de Tractionmoteur ter sprake.
 
Ad Besems tipte een onderwerp uit de ANWB informatie daarover en hierbij deze info voor alle leden.
 
 
Doe uw voordeel er mee !