In een sociëteit te Rhoon, een soort bruine kroeg  is het Afdelingsjaar Tanrdam ingeluid d.m.v. de nieuwjaarsreceptie 2018 van het afdelingsbestuur. 

De geanimeerde gesprekken van 35 aanwezigen gaven de ruimte een gezellige sfeer. Oliebollen van Govert en Nel  maakten het plaatje compleet. 

Diverse leden die we lang niet gezien hebben op bijeenkomsten waren blij hun bekenden weer te ontmoeten. Op de achtergrond draaide een fotopresentatie van de afdelingsevenementen uit 2017.

De gastheer Adri, die de binnen- en buiten entourage alsmede de catering prima had geregeld,verzorgde met vaardige hand de drankjes aan de bar.  De gastvrouw Jolita maakte zich verdienstelijk met  de presentatie van de hapjes en overige zaken voor de inwendige mens.Jolita en Adri , nogmaals bedankt. !

De voormalige penningmeester Hans kreeg dank en een attentie van Piet voor zijn inzet voor de afdeling. 

Voorzitter Piet gaf een speech waarin hij diverse zaken uit vorig jaar en begin 2018 memoreerde. Het afdelingsbestuur werd wederom gepresenteerd.  Piet Kok wees ook op het Programma Tanrdam 2018. Dit Programma was op een “behangrol”aan de muur zichtbaar. Van de uitnodiging om zich in te tekenen voor evenementen Tanrdam 2018 maakten diverse leden gebruik.

Enige uren later,na het gezamenlijk opruimen, gingen de leden huiswaarts om zich geestelijk voor te bereiden op de 1e technische avond d.d. 24 januari 2018. De gele koplampen van een 15/six prikten door het donker en de pk”s kwamen los toen de voorzitter het gaspedaal intrapte.